Hosting

Website hosting, lehtësisht i përdorshëm dhe profesional.

Hosting e bën web faqen tuaj të aksesueshme në internet. Shumica e njerëzve që kanë nevojë për një faqe interneti e kuptojnë këtë. Por ajo që shumica e tyre nuk e dinë, është se si cilësia e hosting ndikon në përvojën e vizitorëve në faqen e tyre të internetit. Ata kanë një ide naive se çdo shërbim hosting është në thelb i njëjtë dhe ata thjesht blejnë çmimin më të lirë, ose atë që ka mënyrën më të thjeshtë të përdorimit. Dhe shumë zhgënjehen gjatë rrugës.

Një shërbim hosting jo-profesional për faqe interneti mund të dëmtojë seriozisht praninë tuaj online:

• Ju mund të mos e dini që mund të kapeni “fajtor duke ndenjur me shoqërinë e gabuar”, që thjesht duke qenë në të njëjtin server me një spammer (reklamues në të zezë), mund të penalizoheni. Si rezultat i kësaj, mund të përfundoni në listën e zezë, e-mailet juaj nuk arrijnë destinacionin apo motorët e kërkimit refuzojnë të shfaqin faqen tuaj të internetit.

• Faqja juaj e internetit mund të jetë në një server të përbashkët të tejmbushur me faqe të tjera interneti dhe mund të përballet me një bllokim trafiku në web.

• Paneli administrues i hosting mund të jetë jofleksibil, saqë në vend që të jetë ndihmë, mund të bëhet një pengesë.

• Kur siguria e hosting kundër sulmeve është e çalë, faqja e internetit mund të korruptohet apo të shkatërrohet.

• Hardware e serverit mund të jetë e vjetër ose të ketë performancë të ulët dhe nuk plotëson kërkesat e faqes tuaj te internetit.

• Kur serveri nuk përditësohet me të rejat e fundit, çdo gjë qëndron e vjetëruar.

Nga ana tjetër, ju ndoshta nuk dëgjoni asgjë nga një hosting i mirë, sepse ai është i heshtur, por faqja juaj e internetit funksionon normalisht. A nuk është ky lloji i hosting, shërbëtori i dobishëm që ju duhet?

Nëse ju jeni një profesionist, atëherë nuk po kërkoni thjesht të kaloni lumin, por po shihni me dylbitë tuaja për një shërbimin cilësor hosting.

Në qoftë se ky është rasti juaj, atëherë ju themi: “Mirë se vini në shërbimin tonë të hosting për faqe interneti!”

Na kontaktoni.