Logo Design

Krijim dhe dizenjim origjinal i logos tuaj.

Logo është elementi vizual i vetëm, unik e i përhershëm që identifikon markën tuaj. Nga të gjithë elementet e branding, njëri prej tyre nuk plaket kurrë, logoja. Logo është pjesa e imazhit tuaj me të cilin nuk mund të bëni kompromis, sepse është përfaqësuesi juaj i vazhdueshëm kudo, gjatë gjithë kohës, për të gjithë. Ju e keni atë në kartvizitën tuaj, në web faqen tuaj, në mediat tuaja sociale dhe në të gjitha materialet tuaja promovuese.

Ju mund të hani një vakt jo të shijshëm dhe mund të zgjidhni ta harroni. Ju mund të keni një reklamë të shtypur keq dhe ta hidhni tej. Ju mund të publikoni një imazh të shëmtuar në median sociale dhe mund ta ndryshoni. Por ju nuk mund ta bëni këtë me logon. Logoja është këtu për të qëndruar. Pasi të jeni martuar me logon, pritet prej jush që të mos divorcoheni.

Prandaj, ju nuk keni nevojë për një logo që familja juaj ose shoku i ngushtë do ta pëlqejë. Ju keni nevojë për këshillimin dhe ekspertizën e një profesionisti.

A jeni gati për një dizenjim logo të personalizuar, unik e origjinal dhe një shërbim profesional premium? Merrni konsulencën e konceptit dhe krijimin e imazhit të logos.

Na lejoni t’ju konsultojmë dhe të dizenjojmë për ju një logo, që ju dhe brezat më pas do të ndjeheni krenarë ta quani tuajën.