Marketing online

Marketingu dixhital në internet – Konsulencë dhe shërbime.

Si e bën? Kjo përcakton nëse do të keni rezultate pozitive ose jo. Trajneri i një skuadre sportive është kryesisht ai që përcakton fitoren ose humbjen. E njëjta gjë ndodh me marketingun në internet. Një kompani ka nevojë për një orientues në marketingun online. Por disa duan ta luajnë lojën vetë, vetëm për faktin se kanë para mjaftueshëm për të blerë topin. Shërbimi ose të paktën konsulenca e një experti është e domosdoshme, sidomos në një fushë si e-Marketingu, ku rregullat janë komplekse dhe konkurenca e ashpër.

inWEB.AL Web Design Studio ofron konsulencën dhe këto shërbime në online marketing:

• SEO – Search Engine Optimization (Optimizim për motorrët e kërkimit).
• Social Media Marketing.
• Blog Management.
• PPC.

Na kontaktoni për më shumë.