Portofoli - Puna jonë.

Ndjehemi krenarë të prezantojmë listën e klientëve që na kanë besuar të krijojmë prezencën e tyre online. Ne e konsiderojmë nder që ata na kanë zgjedhur për të ndërtuar faqet e tyre të internetit dhe të sigurojmë shërbime të tjera për ta, si: mirëmbajtjen e web faqeve të tyre, krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjes për faqet në web dhe median sociale, dizenjimin e logove, optimizimin e faqeve të tyre të internetit për motorrët e kërkimit, krijimin e emrave dhe emërtimeve për biznesin, produktet, shërbimet dhe fushatat e tyre, emërtimin dhe regjistrimin e domaineve, hosting për faqet në web, menaxhim dhe hosting për emailet e tyre, etj.


Vision Hope

www.vision-hope.org


Rhema Albania

www.rhema.al


Mare Biscuits

www.marebiscuits.com


Eden Park

www.edenpark.al


Urdhri i Stomatologut

www.ussh.org.al


STARNET

www.starnet.al


Four Petals

www.fourpetals.eu


AlteaGeo Studio

www.alteageostudio.com


Hotel Union

www.hotelunion.al


AutoTrust

www.atathens.gr


GAEA

www.gaea.al


Mobileri Kolaj

www.mobilerikolaj.com


Alo Mik

www.alomik.org


STARSAT

www.starsat.al


iACT

www.iact.al