Rreth inWEB.AL

inWEB.AL është një kompani krijuese për website design (ndërtim faqesh interneti) dhe web development (zhvillim për web faqe dhe aplikacione në web).

Ku ndodhemi?

Agjencia jonë e web dizenjimit është e lokalizuar në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, në Evropë.

Fokusi në Web Design.

Ne vumë re herët që web-i është planeti i ri që po shfaqet. Pothuajse gjithçka, veçanërisht në lidhje me botën e komunikimit, është bërë virtuale dhe po zhvendoset në web. Faqet e internetit janë bërë vendet ku po ushtrojnë aktivitetin e tyre dyqanet e reja, tregjet e rinj, mënyrat e reja të transportit, të reklamës, të prezantimit, të blerjes, të shitjes dhe të transaksioneve. Në këtë territor të ri online, faqet e internetit janë prona e re “e patundshme” virtuale ku po ndodhin gjëra të mëdha. Ne e shohim veten si konsulentët, arkitektët, inxhinierët dhe dizenjuesit e kësaj prone të projektuar virtuale dhe neo-ndërtesave të saj, pra, faqeve të internetit. Profesionistët si ne, kuptojnë se si funksionon “jeta” online dhe dinë se si të kompozojnë dhe arredojnë hapësirat dhe vendet, të miksojnë përmbajtjen dhe median që të rezultojë në funksionin e duhur, duke aplikuar psikologjinë e përshtatshme për të arritur target grupimet specifike. Bizneset, kompanitë, institucionet dhe organizatat kanë nevojë për ekspertizën tonë në web design dhe në fushat e tjera të ndërlidhura, për të ndërtuar faqet e tyre të internetit dhe aplikacionet në web në një mënyrë inovatore.

Vlerat.

Cilësia, kreativeti, zgjidhja optimale dhe koha e shfrytëzuar mirë janë vlerat dhe forca jonë.

Qëllimi.

Synimi ynë është të sjellim vlerë tek klientët tanë, duke përmirësuar praninë e tyre online përmes prezantimit të biznesit, të produkteve dhe të shërbimeve të tyre.

Standarti.

Ne besojmë që standarti është ai që na diferencon nga të tjerët. Ekziston një linjë e hollë që ndan gjenialitetin nga çmenduria, një pjesëz sekonde që vendos kush është fituesi apo humbësi dhe një detaj i vogël që shkakton që një vepër arti të shndërrohet në kryevepër. Në rastin tonë, ne besojmë që standarti ynë na dallon si profesionistë në web design nga amatorët. Standarti ynë është të arrijmë të krijojmë një nivel cilësie në treg; një shënjestër profesionalizmi, që do të shërbejë si shenjë dalluese dhe motivim për përmirësim të marrëdhënieve të punës dhe biznesit në botën e web dizajnit.

Si e shohim veten?

Ne e konsiderojmë studion tonë të jetë një nga ndikuesit kryesorë në fushën e web dizenjimit dhe web zhvillimit. Shënjestrimi ynë është tepër lart; të jemi zgjidhja profesionale për gjithë nevojat e tregut të shërbimeve në web.

Marrëdhënia me klientët.

Ne përqendrohemi në përmbushjen e kërkesave të klientëve, ndërsa ecim kilometra shtesë për t’u siguruar që e përgjithshmja është e mirëkuruar dhe çdo detaj është i mirëpoziciounuar. Ne vlerësojmë çdo klient, qofshin kompani të mëdha apo të vogla dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë komunikimit me ta. Jemi të hapur dhe fleksibël me diversitetin e mënyrave dhe mjeteve të komunikimit që preferon klienti; gjithmonë duke u siguruar që klienti të marrë përgjigjen që ka nevojë dhe kujdesin që meriton.

Etika.

Etika është e rëndësishme për ne. Besojmë që të qënit njerëzor vjen më parë se sa të qënit profesionist apo njeri i biznesit. Kjo është shpërblyese në plan afatgjatë. Rruga e shkurtër që eleminon etikën nga puna të çon në drejtim të gabuar. Çdo klient, mbi të gjitha, është është një qënie njerëzore e vlefshme dhe ka nevojë të trajtohet me respekt dhe dinjitet. Më pas, biznesi do të pasojë dhe do të rrjedhë natyrshëm për të siguruar rezultate fitimprurëse për të gjitha palët.

Teknologjia dhe mjetet.

Ndërsa besojmë që inteligjenca njerëzore dhe aftësia janë pika jonë e fortë, dallojmë fuqinë e mënyrave dhe mjeteve të teknologjisë. Duhet shpata për të fituar një betejë dhe duhet të jetë e mprehur. Ne zgjedhim me kujdes mjetet që përdorim për të krijuar dhe projektuar funksionalitetet e çdo web faqeje dhe aplikacioni, duke e ditur që do të sjellë rezultatin e dëshiruar.

Shërbimet tona

• Website Design.
• Mirëmbajtje dhe suport per faqe interneti.
• Zhvillim në web.
• Marketing online.
• Marketing i përmbajtjes & shkrim për tekste komerciale.
• SEO – Optimizim për motorrët e kërkimit.
• Logo Design.
• Hosting për faqe interneti.
• Regjistrim Domain.

Klientët

Jemi të privilegjuar të sigurojmë zgjidhje për biznese dhe organizata të ndryshme. Ndjehemi të nderuar që ata na kanë zgjedhur dhe nuk e fshehim krenarinë për punën që kemi qenë në gjendje të bëjmë për ta.

Portfolio

Puna jonë flet vetë për veten. Ne besojmë që puna është reklama jonë më e mirë. Dashuria dhe pasioni ynë tregohet në faqet e internetit që kemi “qëndisur” për klientët tanë. Ju lutemi t’i hidhni një sy e t’i shihni.

Prania jonë online

Faqja zyrtare e internetit e inWEB.AL Web Design Studio është http://www.inWEB.AL

Dhe le të lidhemi në rrjetet sociale!

Për më shumë informacion, ju lutem të ndjeheni të lirshëm të na kontaktoni.
Ju faleminderit,

Stafi i inWEB.AL Web Design Studio.