Web design për biznesin tuaj

"Biznesi juaj" + "Faqe interneti e mirë" = "Kombinimi i suksesit".

Çfarë duhet t’i tregojë botës një biznes i sapolindur? Të paktën tre gjëra:

1. Emër

Emri i kompanisë tregon se kush ju jeni.

2. Logo

Logo e kompanisë zbulon si dukeni.

3. Faqja e internetit

Web faqja e kompanisë bën të ditur:
• Kush ju jeni (online).
• Çfarë keni.
• Çfarë bëni.
• Ç’të mira ofroni.
• Si mund t’i përfitojnë klientët.
• Si mund të ndërveprojnë me ju.
• Dhe shumë të tjera.

Kompania juaj ka nevojë për një faqe të mirë interneti, të personalizuar që tregon trendin dhe çfarë është ndryshe në kompaninë tuaj. Përfitoni nga ç’është e përfshirë dhe zgjidhni nga mundësitë opsionale:

• Dizenjim profesional.
• Nga gama e gjerë vizuale: foto, ilustrime, infografikë, grafikat dhe tabelat statistikore, video, fonte dhe ikona.
• Veçantia e markës (branding) tuaj e aplikuar në dizenjim.
• Arktitektura e informacionit.
• Krijim i teksteve komerciale dhe/ose strategji e përmbajtjes.
• Aplikim në motorrët e kërkimit.
• Faqe të gatshme për SEO.
• SEO në faqe dhe jashtë saj.
• Teknikat mobile ose responsive për akses nga të gjitha pajisjet.
• eCommerce dhe/ose opsione dhurimi (donation).
• Mjete “gjurmimi” për të kontrolluar performancën online.
• Lidhje me median sociale.
• Lehtësi në përditësim.
• Mirëmbajtje dhe suport i vazhdueshëm.
• Zhvillim i funksionaliteteve të veçanta.

Ne nuk shesim faqe interneti të gatshme. Ne i qëndisim ato. Në fakt, ne, në mënyrë individuale ndërtojmë NJË WEBSITE për SECILËN KOMPANI, e cila ndryshon nga çdo website tjetër. Ja pse quhet web design.

Thjesht na thoni. Ne do ta ndërtojmë.

Na tregoni vizionin tuaj dhe na e lini neve punën dhe pjesën teknike.

A jeni gati të krijoni një website shpejt?

Na kontaktoni!